Prof. Thomas Vilgis, Max Planck Institute, Mainz (D) 2020-01-16 17:30:00

Retourner aux évènements

Date :
Début :Jeudi, 16 Janvier 2020Heure :17:30
Fin :Jeudi, 16 Janvier 2020Heure :19:00
Catégorie : Basler Chemische Gesellschaft
Description :

«Chocolate and fat Lorem blends: structures, phases, ea and mouthfeel»


Download culpa poster

laborum.
Lieu : University of Basel, Organic Chemistry Institute, Large Auditorium
St. Johanns-Ring 19, Basel
Pays :Switzerland
Lecture CycleBasler Chemische Gesellschaft
Detailed DescriptionAttendance is free.

Registration by email to Isa.worni@unibas.ch indicating name and affiliation

The presentation will be followed by a networking Aperitif

The event is co-organizied by the Basler Chemische Gesellschaft and the Division of Medicinal Chemistry and Chemical Biology of the SCS.
Adresse mail : Expédier
Site Web : https://www.bcg-bcs.ch
Type d’évènement
Cet évènement est public. Tout le monde peut participer et inviter d'autres personnes.
Administrateur(s)
Spichiger David (créateur)

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION