Prof. Thomas Vilgis, Max Planck Institute, Mainz (D) 2020-01-16 17:30:00

zurück zu Veranstaltungen

Datum:
Start:Donnerstag, 16 Januar 2020Zeit:17:30
Ende:Donnerstag, 16 Januar 2020Zeit:19:00
Kategorie: Basler Chemische Gesellschaft
Beschreibung:

«Chocolate and fat pariatur. blends: structures, phases, mollit and mouthfeel»


Download laborum. poster

nostrud
Ort: University of Basel, Organic Chemistry Institute, Large Auditorium
St. Johanns-Ring 19, Basel
Land:Switzerland
Lecture CycleBasler Chemische Gesellschaft
Detailed DescriptionAttendance is free.

Registration by email to Isa.worni@unibas.ch indicating name and affiliation

The presentation will be followed by a networking Aperitif

The event is co-organizied by the Basler Chemische Gesellschaft and the Division of Medicinal Chemistry and Chemical Biology of the SCS.
Email: Senden
Webseite: https://www.bcg-bcs.ch
Veranstaltungsart
Die Veranstaltung ist öffentlich. jeder kann daran Teilnehmen und andere dafür einladen.
Adminstrator
Spichiger David (Ersteller)

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION