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Ruzicka Prize 2010 Open for Nominations

The Ruzicka Prize is awarded each year to a young scientist for his or her outstanding published contribution in the field of chemistry, achieved either in Switzerland or by a Swiss citizen abroad.

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BOOKS - The Chemical Weapons of Onions and Garlic

Eric Block, "Garlic and Other Alliums: The Lore and the Science". Royal Society of Chemistry, 474 pages.

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La "peer review" en politique

La France va évaluer la compétitivité de l'Allemagne. Cet exercice d' «examen par les pairs» consiste pour un pays à vérifier les engagements qui ont été pris par un autre et à apprécier ce qui pourrait être amélioré dans la situation du pays en question.

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Call for Nominations for SCS Prizes 2011

SCS invites nominations to its scientific awards and the recently launched chemistry teaching award (Balmer Prize).

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Mehr Anfänger und Absolventen in den Chemiestudiengängen

In Deutschland sind die Anfängerzahlen in den universitären Studiengängen Chemie, Biochemie und Wirtschaftschemie im Jahr 2009 gegenüber dem Vorjahr angestiegen, an Fachhochschulen hingegen gesunken.

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  1. PRESSEMITTEILUNG: Alles Plastik, oder was?
  2. KPMG unterstützt den Sandmeyer-Preis
  3. Chemiker verdienen gut
  4. REZENSION: Chemie im Alltag für Dummies

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